Boendemiljö

Boendemiljö

Bada på sommaren och åk skridskor på vintern. Och framför allt: varva ned i en rofylld miljö. Lövudden har inte bara ett fantastiskt läge på en udde mitt i Södra Bunnsjön. Här har dessutom skapats unika förutsättningar för ett modernt liv nära naturen.

Det är vanligt att människor som vistats i området på fritiden så småningom valt att etablerat sig som permanentboende. Nu har vi gjort detta ännu enklare, oavsett ålder. Ett exempel är fiber som innebär snabbare internetuppkoppling än i stan. Att jobba hemifrån emellanåt är inget problem här. Ett annat exempel är trevliga grannar, lekkompisar till barnen. Att ha kommunalt VA hör inte heller till vanligheterna utanför stan. Även luftledningar lyser med sin frånvaro i Lövudden.

I Lövudden bor nu en intressant blandning mellan unga barnfamiljer och personer i 50+ åldern. Man har helt enkelt sålt sitt boende i stan ock flyttar till Lövudden. Det finns även exempel på personer/familjer som börjar med ett fritidsboende men som på sikt räknar med att flytta till Lövudden permanent.Kvalitetsboende

Vad man lägger i begreppet kvalitetsboende kan naturligtvis skilja mellan olika människor. Vi har räknat upp ett antal motiv och visioner som kan vara mer eller mindre viktiga för Er som funderar på ett framtida boende i Lövudden.

Läs mer...

Samfslappol 120525 3ceae17e0d2b7773e4cc5b00cb255973

Aktiviteter/utflyktsmål

Vi har valt att presentera några av de mest populara sysselsättningarna under sommarhalvåret. Bild: Åsens by (ca 5 km)

Läs mer...

WixUtveckling AB

Torsten Malmvall
Tingsvägen 23
141 62 HUDDINGE

Sommartid:
Lövviken, Lövudden 16
563 93 GRÄNNA

0709-665 888
torsten.malmvall@wixsoft.se

 

Objekt till salu

Tipsa andra

© Copyright WixUtveckling AB 2020  |  Cookies  |  Hemsida: HS Webb- & Reklambyrå
Bunn - i våra hjärtan!